Acte necesare pentru obtinerea unui credit rapid

Cerinte credite rapide

Pentru a putea contracta un imprumut rapid, solicitantul trebuie sa aiba minim 18 ani si trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant. Imprumuturile rapide sunt preferate in special de persoanele cu venituri sub medie.

Imprumuturile rapide sunt preferate in special de persoanele cu venituri sub medie, care nu pot obtine un imprumut la una din bancile comerciale din motive diverse, precum venituri insuficiente, prezenta cu restante in Biroul de Credit etc.


Documente necesare pentru obtinerea unui imprumut rapid


Persoanele care apeleaza la imprumuturile la domiciliu imprumuta de obicei sume mici, pe perioade scurte de timp, pentru satisfacerea unor nevoi neprevazute sau urgente.

Pentru a putea accesa un imprumut rapid (credit la domiciliu / credit online / credit prin telefon), solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant (fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit etc).

Actele solicitate de unele institutii financiare nebancare (IFN-uri) pentru acordarea unui imprumut rapid sunt adeverinta de salariu, copia dupa cartea de identitate si o factura de la un furnizor de servicii.

Printre IFN-urile care acorda astfel de credite se numara: Provident Financial Romania, Cetelem, TBI Credit, Credex, Verida Credit etc.

Avantajele contractarii unui credit rapid sunt: - perioada de analiza si acordare rapida a imprumutului; - rate fixe; - Nu se iau in calcul restantele/intarzierile de plata la alte credite; - Nu se fac verificari la Biroul de Credit.

Cu toate acestea trebuie avut in vedere faptul ca, chiar daca constituie o solutie simpla si accesibila de finantare, costul total al unui credit rapid este mai ridicat decat cel al unui credit de consum.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?