Imprumuturi nebancare online la Viva Credit

Viva Credit este o Institutie Financiara Nebancara care acorda imprumuturi (credite) nebancare, cu aplicatie si aprobare 100% online, si posibilitatea de transfer direct a banilor.

Pentru a solicita un imprumut nebancar online de la Viva Credit trebuie sa treceti prin cativa pasi obligatorii. In primul rand, va recomandam sa cititi cu atentie sectiunea de intrebari frecvente legate de creditele Viva Credit (F.A.Q. Viva Credit)

Principalele conditii pe care le cere Viva Credit este sa aveti peste 21 de ani, sa aveti un venit stabil (salariu sau pensie), iar acest venit sa fie virat automat intr-un cont bancar (sau pe card). Retineti ca Viva Credit nu solicita adeverinta de salariu, nici giranti, nici garantii. In functie de situatie insa, vi se poate cere sa furnizati un extras de cont de pe ultima luna, de la banca dumneavoastra. Pentru orice eventualitate, cand pregatiti cererea de credit, e bine sa aveti deja asa ceva, poe langa copia de pe buletinul de identitate. Documentele trebuie sa le aveti scanate, pentru a le incarca pe site.

Atentie: daca aveti deja un imprumut nebancar in derulare la Viva Credit, nu vi se va acorda altul pana nu il finalizati pe acesta. Totusi, cu cel mult 5 zile inainte de scadenta, puteti solicita oficial refinantarea, conditia fiind sa achitati integral dobanda datorata la scadenta la creditul respectiv.

Completarea cererii de imprumut se face, cum spuneam, 100% online. Incepei pe prima pagina a site-ului Viva Credit, unde aveti o aplicatie in care alegeti ce suma doriti, si pe ce perioada. In exemplkul pe care il prezentam aici, mergem pe maxim: 500 lei imprumut, cu rambursarea in 35 de zile. Pentru acest imprumut nebancar online, dobanda este de 210 lei, nu exista alte comisioane sau taxe, deci adaugand dobanda la cei 500 lei imprumutati, veti avea de platit 710 lei in total. Regulile de acceptare la imprumut ale Viva Credit depind ee la caz la caz, insa, sfatul nostru, este, daca doriti aceasta suma, e bine sa fiti sigur ca aveti un salariu (sau pensie) lunar net de cel putin 1420 lei, asta daca nu aveti rate si in alta parte. Daca aveti mai putin, revizuiti suma ceruta. E doar un sfat, nu spune nimeni ca nu se poate, dara sa e mai sigur.

Dupa acest pas, apasati pe butonul Aplica. Urmeaza sectiunea datelor personale. Va recomand cu tarie ca la acest pas sa luati in fata buletinul de identitate, pentru a completa datele EXACT ca acolo. Spre exemplu, daca va numiti Popescu Mircea Stefan, e foarte posibil ca in buletin sa scrie Nume: POPESCU, Prenume: Mircea-Stefan. Scrieti ca in buletin.

Urmeaza apoi ceilalti pasi in completarea cererii de imprumut nebancar online:
- cartea de identitate
- informatii despre loc de munca si venit
- cont bancar si card
- contract (tot online).

Va recomand iarasi: completati cu atentie, fara graba, si cat mai sincer cu putinta. Principalul motiv de refuz al imprumuturilor nebancare nu este lipsa veniturilor, sau alte probleme, ci completarea gresita sau falsa a cererii de credit. Viva Credit va da bani fara sa va ceara macar sa semnati ceva la sediul lor, deci e normal sa verifice cu cea mai mare atentie fiecare cerere de imprumut, este normal.

Dupa ce terminati de completat fiecare pas al cererii de imprumut online, mai verificati o data, apoi finalizati. Urmeaza cel mult cateva ore pentru a primi raspunsul (aprobarea sau respingerea cererii de imprumut), dupa care in maxim 60 de minute se vireaza banii spre contul dumneavoastra. Atentie: totul se discuta in functie de orele programului normal de lucru. Daca faceti cererea intr-o zi de lucru, inainte de ora 12, atunci aveti foarte mari sanse sa se faca transferul in aceeasi zi. Mai luati apoi in calcul durata de transfer a banilor de la Viva Credit pana la banca dumneavoastra. Daca transferul s-a facut pana in ora 15, e posibil ca a doua zi sa aveti deja banii in cont sau pe card (asta daca a doua zi nu este sambata). Dar oricum, in maxim doua zile va puteti folosi de bani. Asta insa depiunde de banca dumneavoastra, nu de imprumuturile nebancare online acordate de Viva Credit.

Am detaliat aici sistemul de la Viva Credit, care este printre cele mai complexe, mai ales ca este 100% online, si fara adeverinta de venit sau verificare in Biroul de Credit. Pentru a vedea care este procedura la celelalte IFN importante (Provident, iCredit, Cetelem) mergeti la pagina de detalii din site (detalii la sursa - Imprumuturi rapide online).

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?