Imprumuturi rapide fara acte

Imprumutul rapid fulger doar cu buletiul

Ferratum ofera micro-imprumuturi intre € 50 si € 800, cu rambursarea in termen de 7, 21 sau 30 de zile. Aceasta perioada depinde de suma imprumutata. Cu acest imprumut, de asemenea, numit imprumut mic sau micro imprumut, puteti imprumuta o suma mica pentru o perioada scurta de timp.

Daca aveti dreptul la un micro-imprumut Ferratum, suma maxima pe care puteti imprumuta va depinde de scorul dvs. de credit. Acest scor se bazeaza pe istoricul de plata (daca sunteti client existent), precum si informatiile personale pe care le-ati furnizat - in special varsta: MINIM 24 ani. Pentru mai multe informatii, a se vedea cine poate aplica pentru un micro-imprumut si cat de mult se poate imprumuta.

Ca un nou client, pentru primul imprumut, puteti solicita un maxim de 200 €. Dupa evaluarea consultantilor Ferratum - efectuata rapid, maxim 2 ore, este posibil sa vi se sugereze o suma mai mica; veti fi mereu informat cu privire la aceasta decizie prin SMS. Sume mai mari, de € 600, 700 € si 800 € sunt disponibile de la al cincilea micro-credit, in functie de scorul dvs. de credit si istoricul de plata.

Stii in avans ceea ce ai plati pentru imprumut. Nu exista nici un fel de taxe ascunse.

Un micro-imprumut poate fi util daca dintr-o data te confrunti cu cheltuieli neprevazute sau o gaura temporara in buget, pentru a acoperi cateva zile / saptamani. Sau pur si simplu pentru ca nu vrei sa ratezi o achizitie sau o petrecere! Un micro-credit poate fi utilizat foarte bine pentru ateva zile, cat astepti sa iti intre salariul, astfel ca viata nu se opreste in timp ce asteptati sa fiti platit.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?