IMPRUMUT RAPID CU BULETINUL - iCredit

Imprumutul rapid iCredit - acordat doar cu buletinul


iCredit еste cel mai simplu si mai rapid credit de consum din Romania. Oferta este simpla, convenabila, corecta si transparenta.

Pentru confortul dumneavoastra, consultantul de credit va va oferi asistenta gratuita pentru completarea cererii. Desi buletinul de identitate poate fi de ajuns la acordarea imprumutului, o copie a actului care face dovada venitului poate ajuta luarea unei decizii mult mai rapid. EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA, care ofera imprumuturi rapide doar cu buletinul, este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea de imprumuturi rapide de nevoi personale cu valori intre 400 si 4000 lei. Aceste sume se acorda pentru perioade scurte de timp, respectiv intre 3 si 9 luni. Rambursarea imprumutului se realizeaza in rate fixe - suma de bani imprumutata si dobanda, fara nimic in plus, direct de la domiciliul dumneavoastra.

Suma de bani acordata pentru un imprumutul rapid doar cu buletinul este de 400 - 4000 de lei. Daca sunteti client nou si solicitati un imprumut pentru prima oara veti primi maxim 1200 de lei. Aceste imprumuturi rapide se acorda fara garantii ipotecare sau de alt tip. Rambursarea imprumutului se face in rate saptamanale sau lunare egale, incasate de consultantii de credit la domiciliul dumneavoastra, in conformitate cu prevederile contractuale.

Pentru acordarea unui imprumut rapid doar cu buletinul este necesara semnarea unui contract de imprumut.

Serviciul de colectare rate la domiciliu este foarte comod pentru majoritatea clientilor. Acest serviciu va ofera posibilitatea de a va concentra pe propriile probleme si de a nu pierde timp stand la cozi pentru plata ratelor. In plus, acest lucru ofera reprezentantilor Easy Asset Management posibilitatea de a stabili legaturi cat mai stranse cu clientii, de a le intelege nevoile si problemele, pentru a-i deservi mai bine pe viitor. In timp, consultantii devin familiarizati cu clientii, stiu ce nevoi au acestia, ce sa le ofere si ce sa refuze.

Imprumutul rapid doar cu buletinul Easy Asset Management se acorda si celor carora li s-a respuns anterior o cerere, daca s-a schimbat ceva semnificativ in situatia dumneavoastra (o noua sursa de venit, venituri suplimentare sau un nou serviciu cu salariul mai mare).

Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati (031-7171100) sau sa completati online o cerere (icredit.co.ro/FastCreditRequest). Daca alegeti varianta imprumutului rapid online, tot ce aveti de completat sunt cateva date foarte simple, cu nimic special: nume, prenume, numele parintilor si numarul de telefon. Trebuie sa pregatiti o copie dupa buletinul de identitate. E bine sa aveti totusi si un minim de documente pregatite, ca totul sa mearga mult mai rapid. Consultantul Easy Asset Management va va asista rapid si absolut gratuit la completarea cererii de imprumut.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?