Imprumuturi rapide nebancare

Imprumuturi rapide nebancare - intrebari cu raspunsuri


Astazi vom raspunde la cele mai des primite intrebari ale ultimelor zile:

- cat dureaza aprobarea unui credit la garanti

- cea mai simpla forma de imprumut

- patria credit - credit online de nevoi personale

- viva credit acte necesare

- credite rapide fara venit


Vom raspunde pe rand la fiecare in parte.

1. Cat dureaza aprobarea unui credit la Garanti?
In primul rand, trebuie stiut ca exista doua "Garanti". Pe de o parte, este Garanti Bank - banca, cu metodele clasice de analiza a dosarelor si de acordare a creditelor. Pe de alta parte, este Garanti Credite de Consum - IFN care activeaza sub titulatura de Forza Rossa Financial Services - imprumuturi rapide nebancare, unde aprobarea este ultra-rapida in doar 24 de ore.

2. Cea mai simpla forma de imprumut?
Pe cat de larga este intrebarea, pe atat de dificil raspunsul, pentru ca nu avem suficiente date. Vom raspunde doar in legatura cu sistemul financiar-bancar (banci si IFN-uri). Tehnic, cea mai simpla forma de imprumut este atunci cat aveti deja un card de credit si destul disponibil: puteti apela astfel imprumuturi rapide (bancare sau nebancare) in cateva secunde (sau un sfert de ora la cumparaturile in rate cu cardul, pentru ca trebuie completate si actele de vanzare si garantiile la produsul achizitionat). Cam tot atat ar dura si un imprumut obtinut prin intermediul caselor de amanet, insa trebuie sa aveti ceva de dat pentru asta. Daca ne referim insa doar la imprumuturile rapide nebancare, fara garantii, cele mai simple forme sunt cele rapide online.

3. Patria Credit - credit online de nevoi personale?
Patria Credit este o institutie financiara de microfinantare. Patria Credit finanteaza microintreprinderile si producatorii agricoli, pentru activitatea acestora (investitii sau capital de lucru). Chiar daca Patria Credit acorda imprumuturi rapide nebancare, cu aplicatie online, nu o face pentru nevoi personale si nici pentru persoane fizice in genral.

4.  Viva Credit, acte necesare?
Viva Creidt, in afara de faptul ca a inventat in Romania expresia "Creditul pana la salariu", are cel mai rapid mod de acordare a imprumuturilor: totul este online, trebuie doar sa ai peste 21 de ani, un venit (pensie sau salariu), si un cont (bancar sau de card). Singurele acte cerute sunt copii in format electronic dupa cartea de identitate si extras de cont bancar complet pe ultima luna (daca aveti internet banking le scoateti direct, daca nu, sunati la banca si rugati sa vi-l trimita prin email). La nevoie, Viva Credit poate solicita insa si alte documente care pot dovedi capacitatea dumneavoastra de plata.

5. Credite rapide fara venit?
Asta este mai greu de obtinut. La banca nus e pune probleme, nici nu au voie sa acorde asa ceva. La IFN-uri, la fel, se cere o dovada de venit, trebuie sa aveti un venit care sa asigure ca va puteti plati ratele (chiar si daca apelati la un imprumut rapid nebancar cu garantii sau giranti...). Probabil ca singura modalitate de a obtine un imprumut nebancar rapid fara a avea venituri este cea a amanetului. Atentie insa: prin "venituri" se pot intelege multe la un IFN: se accepta ca venit atat salariile si pensiile, cat si alte forme (chirii, drepturi etc).

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?