Creditul nebancar Onnen

Onnen ofera un imprumut nebancar special: in primul rand, poti lua credit sume mari, de pana la 10000 lei (o suta de milioane lei vechi), si in al doilea rand, desi este un credit rapid, acordat doar cu buletinul, online, pentru nevoi personale, perioada de rambursare este mare, de pana la 2 ani! Spre exemplu, la suma maxima a imprumutului Onnen si perioada cea mai lunga de rambursare, adica 10000 lei credit pe 2 ani, rambursarea prespune 24 rate egale a cate 773 lei.

Dar daca ne gandim in sens invers? La Onnen sau in alta parte - IFN sau banca, intotdeauna avem nevoie de bani, si un imprumut rapid este binevenit, dar cat sa imprumutam? Mereu avem nevoie de ceva... niciodata nu este de ajuns.. intelegem cu totii. Asa ca cel mai simplu este sa stabilim din start ce suma lunara putem plati ca rata la imprumut, fara sa ne loveasca greu. De exemplu.. 200 lei pe luna?

Ce imprumut putem obtine rapid prin Onnen la 200 lei rata lunara, platibila 2 ani? Raspuns: imprumutul Onnen de 2500 lei (25 milioane lei vechi), pe 24 luni, are o rata de plata de 199 lei.

Referinte:

1. Imprumuturi urgente Onnen - Credit cu buletinul - Imprumuturi rapide
www.imprumuturi-ifn.ro › Credite nebancare
Trist dar adevarat, dar nu este timp pentru lamentari, este vremea sa rezolvi problema: imprumuturile urgente Onnen iti ofera rapid banii necesari, doar cu ...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?