Anul acesta va fi un an bun sau rau?

Pentru inceput, se pare ca anul acesta va fi bun daca esti intr-una din aceste doua situatii:
- lucrezi la stat;
- castigi foarte mult din activitati independente

Ce inseamna bun sau rau? Ne referim expres la situatia taxelor pe care le veti datora. Revolutia fiscala este brambura, talmes balmes, dar cateva categorii de oameni cu siguranta ies in castig. Amgajatii la stat - chiar daca nu la nivelul promisiunilor electorale sau din programul de guvernare, dar tot primesc cresteri salariale, unele chiar substantiale. Si mai ales, la trecerea contributiilor de la angajator la angajat, ei nu trebuie sa astepte "bunavointa" patronilor, brutul s-a modificat sa acopere. Cu exceptii si aici, mute balbaieli si zone uitate, dar per total, angajatul la stat sta bine.

Veniturile independente. Anul trecut plateau 16% impozit pe venit si 5.5% sanatate. Anul acesta raman 10% impozit pe venit, si, DESI cresc mult procentele pentru sanatate plus ca se adauga contributia la pensii, acestea se plafoneaza la nivelul cotelor datorate aferent salariului minim pe economie. Asa ca cel care facea doua mii de euro pe luna, va avea un total de taxe undeva pe la jumatate din ce a platit pe anul trecut.

Ce legatura este intre aceasta postare de blog, si domeniul nostru - cel al creditelor urgente? Pai simplu, daca veti castiga mai multi bani, fie veti avea mai putina nevoie de credite - veti trai si va veti vedea de treaba, fie veti accede la credite mai serioase - lansand investitii.

Vom reveni cu povesti despre imprmuturi, deocamdata va trimitem la sursa - site-ul cel mai tare in domeniu ramane si anul acesta Imprumut Urgent.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?