Credit rapid nebancar prin telefon

Intrebarea zilei: Cum obtii rapid un credit nebancar prin telefon?
Raspuns:  foarte simplu, telefonic, daca esti deja client al companiei de finantari nebancare la care dai telefon.  Daca esti insa la prima relatie de imprumut cu acel IFN, telefonul te ajuta la foarte multe, dar tot trebuie sa pui la dispozitie niste detalii, ceea ce se poate face fie printr-o vizita la sediu, fie online. Dar haideti sa analizam fiecare varianta in parte.

Vom incepe de la coada: nu ai sau nu ai avut in perioada recenta un credit de la societea X (fie ea banca sau IFN). La ce te ajuta telefonul? Poti sa obtii direct si rapid un credit? Nu, dar poti parcurge foarte repede o mare parte dintre pasii necesari. Poti inregistra telefonic o cerere, poti furniza toate detaliile necesare analizei, poti afla suma la care ai dreptul la imprumut si care ar fi conditiile si costurile de rambursare. Dar aici se opreste relatia telefonica, va trebui sa te "vezi" cumva - cum spuneam, online sau la sediu, macar pentru a arata buletinul de identitate, ca tu ceri banii si nu altcineva.

Ce se intampla insa daca esti deja client recent sau activ al unei IFN? Aici este foarte simplu: daca relatia ta s-a desfasurat foarte bine din toate punctele de vedere la contractele anterioare (in special prin plati efectuate mereu la timp si in suma prevazuta), solicitarea unui nou imprumut se poate face foarte simplu la telefon sau cu ajutorul telefonului prin SMS.

Intre timp a aparut si o a treia varianta: aplicatiile mobile de solicitare si gestionare a creditelor nebancare. Varianta este hibrida - nu se poate fara telefon, dar comunicarea in realitate este online, si nu este online clasic pentru ca nu presupune un browser pe internet sau utilizarea emailului. Avantajele acestor aplicatii sunt foarte mari, dar in relatia stricta cu compania care le opereaza (IFN-ul respectiv). Daca doriti sa faceti comparatii intre diversele oferte de credite rapide - bancare sau nebancare, internetul ramane baza.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?